Alla har nog haft ett spel på sin smartphone någon gång, och kanske har de flesta någon gång använt sig av fusk för att få poäng eller för att vinna en omgång av spelet. Wordfeud är ett spel som har varit väldigt populärt under en längre tid – ett spel där man ska skapa olika ord av några bokstäver och på så sätt få poäng. Den som spelat länge vet kanske att det finns olika Wordfeud fusk som gör att man kan få fler poäng än vanligtvis.

Så fungerar Wordfeud

Även om det är många som använder appen eller spelet Wordfeud är det säkerligen många som inte hört talas om det, eller som inte vet exakt hur det fungerar. Här är några viktiga punkter angående spelet:

  • Det är gratis! Att ladda ner spelet och att skapa ett konto är helt gratis, och appen finns både på App store, Microsoft store och Google Play. Med andra ord kan vem som helst spela!
  • Man kan tävla mot främlingar i spelet, eller så kan man bli vän med kompisar genom att lägga till deras kontakt. Genom att spela med främlingar kan man tävla mot folk över hela världen!
  • Det går att spela upp emot 30 spel samtidigt! När man har gjort sin tur väntar man på motspelarens tur, men under tiden kan man då spela med andra personer
  • Spelet kan spelas i tio olika språk för den som är sugen att testa ord på ett främmande språk

Så kan man fuska i Wordfeud

Hela spelet går alltså ut på att få poäng genom att skapa olika ord av bokstäver, och man får mer poäng ju svårare och längre ord man kommer på. Är man riktigt tävlingsinriktad finns som tur är olika fusk för spelare. Ett fusk är att gå in på olika fusk-sajter där man kan skriva in de bokstäver man har fått i omgången, så ger hemsidan förslag till olika ord man kan knappa in. På dessa sidor får man ofta inte bara ett förslag, utan flera olika förslag på ord man kan skriva. Man kan dessutom också se hur många poäng man får för varje ord.

Wordfeud-fusk – vad är spelat och hur man fuskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *