Varför ditt nästa par skor bör vara Ecco-skor

Har man väl hittat ett par skor som man inte bara tycker ser snygga ut, utan också passar som handen i handsken och är otroligt bekväma, kan det ta emot att göra sig av med dem. Även om de luktar illa, är slitna och kanske till och med faller sönder. Att då slänga sina gamla vapendragare som har varit med dig i vått och torrt (bokstavligen) och köpa ett par nya, kan nästan kännas som förräderi. Men oroa dig inte, tacka dina gamla skor för den här tiden och ta en titt på nya Ecco-skor, så ska du se att du snart igen kan hitta ett par som är minst lika sköna.

Fördelar med Ecco-skor

Märket Ecco kommer, som de allra flesta säkert redan vet, från Danmark. Och danskar är ju sköna människor, så självklart tillverkar de även sköna skor. Ecco är för många nästan synonymt med kvalitet och alla som någon gång har ägt ett par ecco-skor vet att det inte är en överdrift. I regel både håller de länge och formar sig bra efter din fot. Ecco tillverkar dessutom skor för i princip alla tillfällen. De har sportskor, finskor, kängor, sandaler, sneakers, stövletter, golfskor och stövlar, för både vuxna och barn. Så att hitta ett par som passar just din stil borde inte vara allt för svårt. De har över 3000 butiker runt om i världen så du behöver inte vara orolig för att bli utan! De har dessutom en online-butik, där de har ett ännu mycket större sortiment.

Ecco är ansvarsfulla när det kommer till miljö och arbetsförhållanden. De sticker inte under stol med hur stolta de är att som enda skomärke äga både fabrikerna där de tillverkar skorna, lädret som används och butikerna de säljs i. De försöker även minska sin miljöpåverkan. För att göra sina skor så fotriktiga som möjligt använder de sig av olika teknologier för att göra sulorna ergonomiska. Skorna är helt enkelt gjorda för att gå och stå i, till skillnad från en del andra märken där utseendet går före både bekvämligheten.

Nackdelar

Prislappen ligger lite över det vanliga, men å andra sidan håller de självklart längre än billigare märken. För veganer, en del vegetarianer och andra som inte vill bära kläder och skor som består av djur, är kanske inte Ecco det bästa märket. Det är svårt att hitta Ecco-skor som är helt fria från läder, skinn, mocka och så vidare.

Varför ditt nästa par skor bör vara Ecco-skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *