Bli av med rynkor på naturlig väg

Det finns olika sätt att behandla rynkor på. Vissa försöker bli av med sina rynkor genom att applicera dyra krämer, genomgå medicinska behandlingar eller med hjälp av dermatologiska procedurer såsom microneedling. Innan du försöker dig på något av detta kan det dock vara värt att testa några naturliga huskurer.

Du kan bli av med rynkor med hjälp av livsmedel eller massage

En möjlig huskur för dig som vill bli av med rynkor (och vem vill inte det?) är att vispa flera äggvitor i en liten skål, massera in dessa i huden och låta dem verka i åtminstone 15 minuter. Du kan därefter skölja huden med varmt vatten och låta äggvitornas naturliga E-vitaminer och B-vitaminer göra underverk.

Ett annat livsmedel som kan användas för detta ändamål är olivolja. Naturlig olivolja kan hjälpa din hy att förbli mjuk. Massera försiktig in några droppar olivolja i ansiktet innan du går och lägger dig på kvällen och torka sedan huden med en mjuk handduk. Du kommer då vakna upp till en mjuk hy som ser mer hälsosam ut.

Massage är en annan möjlig behandlingsmetod för att minska förekomsten av rynkor. Använd din favoritlotion, ägna några minuter åt att massera ansiktet försiktigt men bestämt. Fokusera på problemområden såsom nacken, pannan och under ögonen. Skäm gärna bort dig själv genom att besöka ett spa och få en ansiktsbehandling som fokuserar på dina problemområden.

Bli av med rynkor med hjälp av frukt

Färsk frukt och grönsaker fyllda med D-vitaminer och A-vitaminer är andra livsmedel som kan förbättra kvaliteten på din hud och få den att lysa från insidan och ut. Drick lite grönsaksjuice från din lokala juicebar eller tillverka din egen hemma med hjälp av färsk frukt och grönsaker.

När du ändå är i farten, kan du även passa på att skära upp en citron och massera in juicen i dina rynkor i ansiktet. Citronens syra bidrar till att göra din hy lite ljusare och dölja rynkorna något. Andas in djupt för att få en trevlig aromaterapi på samma gång – den fräscha doften av denna citrusfrukt kommer återuppliva dina sinnen.

Bli av med rynkor på naturlig väg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *