Undrar du vad catering i Stockholm är för något? Faktum är att detta är en viktig beståndsdel i eventbranschen. Huvudstadens cateringfirmor levererar nämligen mat och till såväl bröllop som företagsevenemang och privata tillställningar. Men det finns många olika varianter av dessa tjänster att välja mellan. Fortsätt att läsa så får du mer information om hur dessa skiljer sig åt!

Vad det innebär att syssla med catering i Stockholm

I grund och botten arbetar de företag som ägnar sig åt catering i Stockholm med att tillhandahålla mat och dryck i samband med evenemang. De levererar maten och drycken till den plats där evenemanget äger rum. Det kan ofta röra sig om till exempel ett hotell eller någon annan lokal i huvudstaden.

Men cateringfirman förbereder inte bara maten – de lägger även upp den och kan även ägna sig åt servering och städning efter sittningen. Därför kan du som håller i trådarna för ett evenemang ha mycket att vinna på att anlita en sådan firma. Läs mer på https://brommadeli.se/ för mer information om ett sådant företag och dess tjänster.

Några exempel på olika varianter av dessa tjänster

Som vi redan har nämnt finns det flera olika varianter av dessa tjänster. En cateringfirma kan till exempel syssla med att tillhandahålla catering i Stockholm till:

  • Företagsevent. Huvudstadens cateringfirmor anlitas ofta när det vankas företagsevenemang. De kan då förse företagets anställda med mat och dryck i samband med möten, konferenser, teambuilding eller helt andra aktiviteter och evenemang.
  • Bröllop. Vissa cateringfirmor specialiserar sig främst på att tillhandahålla sina tjänster i samband med bröllop. De är då specialiserade på denna typ av sittningar och kan tillhandahålla en rad olika tjänster på den stora dagen. Till exempel kan de smälla upp en buffé eller ordna med en mer formell sittning. Ibland kan de även förse bröllopsgästerna och brudparet med en enastående bröllopstårta.
  • Sociala tillställningar. Det är även möjligt att beställa denna typ av tjänster i samband med privata sociala tillställningar. Många väljer att göra detta när det vankas studentfirande, födelsedagsfirande eller andra högtidliga dagar på året. Ibland kan det även röra sig om lite mindre tillställningar med färre gäster.
Vad är catering i Stockholm egentligen?