Företagslarm som passar alla

Ett företagslarm kan vara allt från ett enkelt inbrottslarm till heltäckande paket med inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning med mera. Securitas har företagslarm för alla behov och alla typer av företag och verksamheter. Här guidar vi dig till Securitas företagslarm.

Vad är ett företagslarm

Ett företagslarm kan innehålla: ett överfallslarm, ett inbrottslarm med kameraövervakning och brandlarm. Det kan även ingå ett system för att räkna antalet besökare i lokalen. Företagslarmet är kopplat direkt till Securitas larmcentral, och gör att personalen kan känna sig trygga även när de arbetar kväll eller natt, eller om de arbetar ensamma. Du kan styra företagslarmet via en applikation i mobilen. På så vis kan du slå på och av det även när du inte är på plats. Vilken lösning för företagslarm du bör välja beror på ett antal faktorer: vilken typ av verksamhet du bedriver, hur stora dina lokaler är och hur de ser ut, var lokalerna är belägna, om du behöver övervakning både utomhus och inomhus med mera.

Varför du bör välja Securitas företagslarm

Securitas är Sveriges mest efterfrågade larmleverantör. Här berättar vi varför du också bör välja Securitas när du skaffar företagslarm. Om du väljer Securitas finns vi på plats dygnet runt, året om – vi finns alltid där för dig när du behöver det. På så vis behöver du som företagare inte lägga onödig energi och tid på företagets säkerhet. Av Securitas får du hjälp med alla delar. Vi hjälper dig först att välja det företagslarm som passar ditt företag bäst, sedan hjälper vi dig med installationen av larmet och säkerställer att det fungerar precis som det ska. Och under tiden du är kund hos oss finns vi alltid där för att erbjuda service. Dessutom gör vi det enkelt för dig att budgetera och beräkna dina kostnader för företagslarmet. Du betalar en fast avgift varje månad, utan några överraskningar.

Larmsystem av hög klass

Med Securitas företagslarm får du även ett riktigt säkert larmsystem. Det händer att gärningsmän försöker sätta larmet ur spel för att inte bli störda, och detta har blivit mer och mer vanligt under de senaste åren. Men om larmsignalen bryts agerar Securitas inom endast 2,5 minuter, vilket inte ger gärningsmännen särskilt mycket tid att göra det de planerat. Standarden för andra klass 2 larmsystem är att det tar ca 5 timmar för larmcentralen att agera, vilket vi på Securitas tycker är allt för lång tid.

Så gör som 70 000 andra företag och skaffa ert företagslarm via Securitas.

Företagslarm som passar alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *